Om oss

Romerike Truck Service a/s ble etablert i 1980 av Åge Lindmark som da startet som selvstendig næringsdrivende. I 1989 ble Romerike Truck Service a/s et eget aksjeselskap. Siden 1980 har trenden for firma vært økt salg og har i dag flere ansatte.

Romerike Truck Service a/s har etter mer enn 25 år i truckreparasjon bransjen bygd seg opp til et solid firma med 3 doblet aksjekapital siden aksjeselskapet ble dannet og veldig bra betalingsevne. På grunn av firmaets mange års erfaring i bransjen og soliditet har vi i dag meget gode forhold med våre leverandører. Firmaet anser leverandør forhold som en meget viktig brikke i det og få deler til kunder raskt og effektivt, noe som igjen gjenspeiler seg i rask leveringstid til alle våre kunder.

I over 20 år har hovednæringen til Romerike Truck Service a/s vært reparasjon av gaffel- og container trucker og i tillegg til dette med en ytterligere spesialisering innen air condition. I 1991 ble firmaet også forhandler av Svetruck deler og service i Norge og har i dag et Svetruck deler lager som er til god støtte til våre kunder i tillegg til den gode servicen vi yter ved reparasjon av trucker. Over alle disse årene i bransjen har Romerike Truck Service a/s opparbeidet seg god erfaring til mange type trucker av mange forskjellige merker.

For å være en komplett støttespiller til våre kunder i forhold til service er Romerike Truck Service a/s autorisert til å gjøre årskontroller på alt materialhåndteringsutstyr i tillegg til service. Dette sikrer Arbeidstilsynets krav om en årlig sakkyndig kontroll. Vi har også spesialisert oss på air condition utstyr som i mange tilfeller er ekstra utstyr. Med alle disse erfaringene fra service av store og små maskiner har Romerike Truck Service a/s opparbeidet seg en bred erfaring med mange typer og merker av trucker.

I henhold til service av trucker er ingen problemer for store. Vi løser alt. Hvor andre firmaer har gitt opp er Romerike Truck Service a/s kjent for å løse problemene. Mindre bedrifter nyter fordelen av å kunne forandre seg raskt med markedsforandringene og Romerike Truck Service a/s kjøpte i 2003 gaffeltruck utleie firmaet Svein A. Ryen som også er grunnen til de økte kostnadene for dette året og i 2004. Med dette fikk bedriften en økt kundebase og Romerike Truck Service a/s fikk to hovednæringer: service og utleie av trucker, materialhåndteringsutstyr og masse forflytnings maskiner. I tillegg til dette ble Romerike Truck Service a/s forhandler av Logitrans jekketraller i 2002.

Firmaet har i tillegg til alle disse nye forandringene inngått et godt forhold med andre leverandører på andre merker gaffeltrucker og materialhåndteringsutstyr. Vårt valg er å stå fritt til å velge maskiner på bakgrunn av kundens behov/funksjon og ikke utifra hvilket merke maskinen har. Med dette i baktankene velger Romerike Truck Service a/s å stå bak merker som de vet etter mange års erfaring er solide og har en rask leveringstid fra fabrikk i forhold til deler. Våre kunder setter stor pris på å ha maskiner som er solide og går i lange perioder uten problemer og skulle noe skje så handler vi raskt for å få maskinene reparert i løpet veldig kort tid. I noen tilfeller koster utstyr noe mer ved innkjøp, men lønner seg totalsett over utstyrets levetid i forhold til service og vedlikehold.

Romerike Truck Service har hadde ett generasjonsskifte i 2011. Susanne Lindmark Kjenner overtok som daglig leder og eier i 2012.